Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008

Τη μπουμπούνησε ο Μανώλης

Άλλος ένας μπουρλοτιέρης τη μπουμπούνησε στον Καραμανλή. Ο βουλευτής Γ.Μανώλης έστειλε ραβασάκι στο Αλογοσκουφάκι και τα Νέα το ξετρούπωσαν και το δημοσιεύουν σήμερα.

Ο Μανωλιός τα έλεγε χύμα στον ξέγνοιαστο καβαλάρη ότι με τις "χαριστικές, σκανδαλώδεις ρυθμίσεις εκατομμυρίων ευρώ" σε τράπεζες (Alpha Bank), τις προκλητικές συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις σε διευθυντές υπουργείων και τις ιδιωτικοποιήσεις νεοφιλελεύθερου τόνου θα φάνε τα κεφάλια τους.

Ο Μανολιός δεν κωλώνει και το έχει αποδείξει. Ο Αλογοσκούφης έχει χάσει τη μπάλα και επίσης το έχει αποδείξει. Η κυβέρνηση σύσσωμη δεν ξέρει που πατά και βρίσκεται και αυτό δεν χρειάζεται καν απόδειξη.

Τι περιμένατε βέβαια σύγγαβροι και συμπολίτες όταν τη χώρα την κυβερνούν τα υποκοριστικά; Τι να κάνει το Κωστάκι άλλο απ' το να κρύβεται; Τι κι αν στη γωνία περιμένει το Γιωργάκι; Τα μέντα μέντα παίζει με τις δημοσκοπήσεις - παραγγελιές στην πλάτη όλων μας.

Ούτε τους βουλευτές τους δεν μπορεί να μαζέψει αν κι εδώ που τα λέμε γιατί να τους μαζέψει; Άδικο έχουν; Όσο κι αν οι γκεμπελικού τύπου επικοινωνιολόγοι του, από τον Ρουσό έως τον Τραγκό κάνουν ότι μπορούν για να διαφυλάξουν τα όσια και τα ιερά της ούτως ή άλλως εικονικής πλειοψηφίας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: